Top

Vanuit mijn Hart; Robin McGraw

  • Vanuit mijn Hart; Robin McGraw
5,00

Met dit boek wil ik aan iedereen die het leest vertellen dat het goed is om keuzes te maken in je leven, beter dan het leven maar te nemen zoals het komt. Niet dat je dan dezelfde keuzes moet maken als ik heb gedaan, maar dat je die keuzes maakt die voor jou de juiste zijn.” (Robin McGraw)

Robin McGraw is met name bekend als vrouw van ‘Dr. Phil’ van de gelijknamige Amerikaanse talkshow. Ze spreekt in haar boek vanuit haar hart tot vrouwen die hun plaats en rol in de maatschappij, in hun relaties en gezin, van harte innemen. En moedigt haar lezeressen aan de juiste keuzes te maken die tot een rijker, gelukkiger en betekenisvoller leven zullen leiden.

In dit boek vertelt ze over de momenten die haar leven hebben veranderd, beginnend bij haar jeugdjaren, haar ontmoeting met Dr. Phil McGraw en hun huwelijk, tot het opvoeden van haar twee zoons. Haar verhaal, doordrenkt van een diep en hecht geloof in God, vertelt ze, omdat ze gelooft dat iedereen keuzes kan maken, overeenkomstig de werkelijke prioriteiten en hoogste doelen van haar eigen hart.


Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code