Top

Symbool Oliën Info

INFORMATIE OVER

DE STRALENDE ZON SYMBOOL OLIËNAlle oliën van De Stralende Zon worden in Nederland met de hand vervaardigd uit natuurzuivere grondstoffen zonder toevoeging van kunstmatige geur- of smaakstoffen.
 

 
Voor de Symbool Oliën geldt in grote lijnen hetzelfde verhaal als bij de massage oliën, met dit verschil dat de inspiratie voor de zeer complexe recepten van deze oliën mede is verkregen middels de Reiki symbolen.
Ik noem ze geen Reiki oliën omdat ik dat als te beperkend ervaar. Hun werking is namelijk ook buiten Reiki om zeer krachtig en veelzijdig.
Je kunt ze gebruiken b.v. bij acupressuur, shiatsu en aanverwante technieken.
Eén druppel op een specifiek punt kan al voldoende zijn. Je kunt een dergelijk punt daarna masseren, of ritmisch pulserend bewerken.
Wanneer je instralend werk verricht met je handen, kan het aanbrengen van een enkele druppel op je handpalm of enkele druppels op die plaatsen waar je wilt werken een enorme impact hebben op de kwaliteit en het resultaat van de behandeling.
Houdt er rekening mee, dat de paar woorden die de oliën omschrijven maar zeer gedeeltelijk de kern van de zaak raken. Intuïtie en testtechnieken gaan voor!
 
 

De volgende Symbool Oliën zijn verkrijgbaar:
 
Cho Ku Rei: om fysiek te helen, je kracht te vergroten.
Dai Ko Myo: voor spirituele en ziele-heling.
Hon Sha Ze Sho Nen: voor hulp bij het afwikkelen van je karma.
Raku: voor aarding en opheffen van blokkades.
Sei He Kei: voor emotionele heling.