Top

Speciaal Oliën

Al onze oliën zijn van eigen receptuur en worden door ons met de hand vervaardigd uit zuivere grondstoffen, zonder toevoeging van kunstmatige geur- of kleurstoffen.

Neusreflex olie 20 cc
Neusreflex olie 20 cc
Neusreflex olie is voor behandeling van de reflexzones in de neus en derhalve tamelijk specialistisch. Verder kan je deze olie gebruiken bij zwellingen, verstoppingen en irritaties van de neusholtes. Deze kan je van binnen aanstippen met in Neusreflex olie gedrenkte wattenstokjes. Doe dit subtiel en forceer nooit! Inhoud 20 cc.
€ 12,35
Spierbalsem olie 50 cc
Spierbalsem olie 50 cc
Spierbalsem olie is ter behandeling van stijve spieren, spierblessures en in de spieren aanwezige blokkades. Masseer of wrijf deze plekken in met deze krachtige olie, bij voorkeur voor het slapen gaan of op een moment dat je de gelegenheid hebt om te rusten. Gebruik deze olie altijd lokaal en nooit voor de behandeling van een groot lichaamsoppervlak. Inhoud 50 cc.
€ 9,30
Voetreflex olie 20 cc
Voetreflex olie 20 cc
Voetreflex olie, dat spreekt voor zich, zou je zeggen. Toch blijkt deze olie ook zeer stimulerend te werken op reflexpunten in het algemeen. Met name gebruikt bij shiatsu en vergelijkbare technieken worden opmerkelijke resultaten gemeld. Inhoud 20 cc.
€ 9,90
Zwemmerseczeem olie 50 cc
Zwemmerseczeem olie 50 cc
Zwemmerseczeem olie: langdurig de aangedane plekken 2 tot 3x maal daags insmeren. Nadat de aandoening verdwenen lijkt de behandeling nog zeker 3 weken doorzetten. Ook geschikt ter behandeling van andere huidschimmels. Deze olie niet in contact brengen met de slijmvliezen! Inhoud 50 cc.
€ 11,25