Top

Remedies Speciaal Bestellen

Al deze combinatie-remedies (meer dan 30 soorten) worden door ons met veel plezier en op inspiratieve wijze in Nederland met de hand bereid. Het betreft hier combinaties van stenen en kristallen met andere stenen, kristallen, bloesems en/of planten. De prijs van deze remedies is €11.75 voor een flesje à 10 cc. U kunt bij ons ook een persoonlijke remedie laten maken. Wat ook kan is een remedie laten maken van een plant, steen of kristal naar uw keuze.
Kijk voor meer info op https://www.destralendezon.nl/persoonlijke-producten

De remedies zijn ruim afgevuld. Er zit minimaal 10% meer in dan aangegeven!

 

Apatiet, Blauw/Ossetong remedie 10 cc
APATIET, BLAUW/OSSETONG Werkt genezend bij ziektes van het fysieke lichaam en steunt het proces van wederopbouw, vooral na slopende ziektes. Verbetert de energiebalans van het lichaam en helpt bij het vrijmaken van diepgelegen emoties en frustraties. Ondersteunend bij het werken aan gedragsverandering, b.v. middels affirmaties, kinesiologie e.d. Werkt stimulerend op je spirituele ontwikkeling. Stimuleert de werking van de thymusklier.

€ 12,25
Apatiet, Geel/Moederkruid remedie 10 cc
APATIET, GEEL/MOEDERKRUID Voor hulp en het krijgen van inzicht bij groeiproblemen, bij het groot worden, bij het niet groot willen zijn. Bij pubertijdproblemen. Ook bij groei¬stoornissen van de foetus. Bij een disharmonieuze zwangerschap. Bij onwillige pubers kun je dagelijks enige druppels in het slaapvertrek laten verdampen.

€ 12,25
Apophylliet, Groen/Sleutelbloem remedie 10 cc
APOPHYLLIET, GROEN/SLEUTELBLOEM Brengt het hart in contact met het dagelijks handelen en het bewustzijn in contact met het hart. Het helpt te groeien tot liefdevol bewust¬zijn en waardoor je beter in staat bent te doen wat je werkelijk wilt. Goed voor boze en agressieve mensen en voor hen die in hun hoofd zitten en moeilijk contact maken met hun gevoelens. Deze remedie kan ook verdampt worden in ruimtes waar behoefte is aan een tegenwicht voor agressie en emotionaliteit.

€ 12,25
Aquamarijn/Decaisnea remedie 10 cc
AQUAMARIJN/DECAISNEA Verhoogt het weerstandsvermogen. Helpend bij het losmaken en verwerken  van diep verborgen verdriet. Deze remedie is ook te gebruiken bij opkomende griep of verkoudheid. Neem in zo'n geval ieder uur 2 tot 3 druppels in. Voor het opbouwen van meer weerstand tegen infectieziekten: gedurende langere tijd 5x daags 1 druppel innemen.

€ 12,25
Aragoniet, Blauw/Cryptomeria remedie 10 cc
ARAGONIET, BLAUW/CRYPTOMERIA Auraverkleinend , af¬schermend voor invloeden uit je omgeving, jezelf bijeenhouden. Aanbevolen gebruik wanneer nodig voor een bepaalde gelegenheid, b.v. een verjaardag, boodschappen doen in een warenhuis, vervelend bezoek o.i.d: ca.5 druppels van te voren innemen.

€ 12,25
Aragoniet, Bruin/Digitalis, Wit remedie 10 cc

ARAGONIET, BRUIN/DIGITALIS, WIT Wortelend  vanuit de aarde en werkend vanuit het hart heeft deze remedie een activerende invloed op het sociale gebeuren. De omgang met anderen, het samenwerken met anderen, de zorg voor anderen. Tegelijkertijd helpt het bij de nodige terughoudendheid hierin. Enerzijds om je hierin niet te verliezen  en anderzijds om anderen de ruimte te laten hun eigen ervaringen op te doen. Maakt open, stralend en sociaal.
€ 12,25
Aragoniet, Paars/Dovenetel, Paars remedie 10 cc
Aragoniet, Paars/Dovenetel, Paars remedie 10 cc
ARAGONIET, PAARS/DOVENETEL, PAARS Voor  het ontvangen van hulp en leiding bij het verrichten van spiritueel werk op aarde. Voor het manifest maken van je taak op aarde. Voor een beter contact met je gids(en). Dit middel is ook werkzaam bij littekenblokkades. Smeer de gewenste plaatsen met enkele druppels gedurende langere tijd meermalen daags in.
€ 12,25
Bergkristal, Madagascar/Digitalis, Wit remedie 10 cc
BERGKRISTAL, MADAGASCAR/DIGITALIS, WIT Helpt bij het ontwikkelen van je heldere vermogens: helder¬zien, horen, voelen, spreken, ruiken en communiceren. Het helpt bij het afwikkelen van zaken die nog tussen jou en het gebruik van deze vermogens staan. Helpt ook bij het beter omgaan met emoties.

€ 12,25
Bergkristal, Peru/Knopkruid remedie 10 cc
BERGKRISTAL, PERU/KNOPKRUID Voor zelfvertrouwen, om (opnieuw) te kunnen vertrouwen op je gevoel. Voor het vinden van jouw kracht in zachtheid.

€ 12,25
Carneool/Myhrre remedie 10 cc
CARNEOOL/MYRRHE Tegen ontstekingen, aften e.d. Aanbevolen gebruik: tot 10x daags 1 druppel innemen. Bij aften ook nog meermalen daags de aangedane plekken aanstippen. Dit kan pijnlijk zijn, doch meestal treedt direct er na ver¬lichting op. Deze remedie kan ook preventief ingenomen worden.

€ 12,25
Chalcedoon/Moerasandoorn remedie 10 cc
Chalcedoon/Moerasandoorn remedie 10 cc
CHALCEDOON/MOERASANDOORN Een remedie in het teken van verzorging en genezing. Deze remedie werkt positief in op het vermogen voor jezelf te kunnen zorgen en op het kunnen ontvangen van zorg, vooral ook waar het moederzorg betreft. Het werkt ook helend op de gevolgen van een gebrek aan moederzorg. Deze remedie wordt ook aangewend ter ondersteuning van zowel psychische als lichamelijke wondheling, in het bijzonder bij slecht genezende wonden.
€ 12,25
Chalcedoon/Thuya remedie 10 cc
CHALCEDOON/THUYA Speciaal om de gevolgen van een narcose te boven te komen. Ook tegen medicijnvergiftiging, de gevolgen van een plaatselijke verdoving e.d. Sterk helend en reinigend. Voor een ongehinderde doorstroming van energie. Als hulp bij het overwinnen van verslavingen. Schudden voor gebruik..
€ 12,25
Heelalsteen/Olibanum remedie 10 cc
Heelalsteen/Olibanum remedie 10 cc
HEELALSTEEN/OLIBANUM Voor hulp aan stervenden. Ook voor diegenen die hulp geven aan stervenden. Voor inzicht in de zin van het sterven. Kan ter verlichting verdampt worden bij de stervende.
€ 12,25
Heemst/Wolfsklauw remedie 10 cc
Heemst/Wolfsklauw remedie 10 cc
HEEMST/WOLFSKLAUW Trekt negatieve energie uit plaatsen waar die is opgeslagen, b.v. bij blokkades. Aanbevolen gebruik: smeer enige druppels op de te behandelen plaats. Bij innemen maximaal 2 druppels per dag. Voor gebruik goed schudden. Voor het verwijderen van negatieve energieën kan het al voldoende zijn het flesje in de aura te bewegen rond de te behandelen plaats.
€ 12,25
Hiddeniet/Theeroos, Rood remedie 10 cc
HIDDENIET/THEEROOS, ROOD Voor het ontwikkelen van liefdevolle vriendelijkheid t.a.v. jezelf.

€ 12,25
Hunnebed remedie 10 cc
HUNNEBED Om vorm en richting te geven aan je weg, voor duidelijkheid in deze. Voor hulp bij het maken van keuzes. Voor energie en daadkracht.

€ 12,25
Keyong Buntat/Saffier, Blauw remedie 10 cc
KEYONG BUNTAT/SAFFIER BLAUW Voor hulp bij het leren luisteren, voor het leren zwijgen. Voor het vergroten van je geduld. Voor rust in het hoofd bij meditatie.

€ 12,25
Leversteen/Mariadistel remedie 10 cc
LEVERSTEEN/MARIADISTEL Lever reinigend, lever activerend. Voor hulp bij leverziekten. Reinigend en afvoerend.

€ 12,25
Limoniet/Moerasandoorn remedie 10 cc
LIMONIET/MOERASANDOORN Voor heling van verwondingen en pijnen van karmische aard. Voor hulp bij de verwerking van de gevolgen van operaties. Als steun bij het maken van een nieuw begin. Helpt ook bij het ontwennen van verslavingen.
€ 12,25
Magnesiet/Walnoot remedie 10 cc
MAGNESIET/WALNOOT Tegen parasieten in de bloedbaan en de inwendige organen. Voor hulp bij chronische aandoeningen zoals b.v. M.E, Candida. Zeer goed te combineren met De Stralende Zon Colloïdaal Zilver en/of C. Goud.

€ 12,25