Top

Peperkorrels wit 250 gram

8,75

Naast de heerlijke smaak als keukenkruid kan witte peper aangewend worden voor medicinale doeleinden. Ik heb hier onder wat informatie over de mogelijkheden van witte peper verzameld.
Aan peper gerelateerde effecten: stimulerend, slijmoplossend, maagversterkend, verdrijft winderigheid, mild laxerend, antiseptisch, pijnstillend, verjongend, bloedreinigend.
Peperolie heeft stimulerende en krachtige antiseptische eigenschappen en wordt in de aromatherapie o.a. gebruikt bij; winter- handen en voeten, bloedarmoede, artritis, zenuwpijn, reumatische pijnen, slijmvliesontsteking, stijve spieren, gebrek aan concentratie, koorts, vermoeidheid, zwakke spierspanning, spierpijn, pijnlijke gewrichten, constipatie, misselijkheid, griep, bacteriële- en virusinfecties.
Peper stimuleert de spijsvertering en is antiseptisch voor de urinewegen en geslachtsorganen. De hete kruidige olie werkt opwekkend en stimulerend op de geslachtsdrift.

Psychisch: Peper geeft een duwtje in de rug en spoort aan om actief te zijn, een echte oppepper dus. Peper stimuleert de geest en schenkt energie aan het lichaam. Adem de olie gedurende korte tijd in als oplettendheid en concentratie geboden zijn. De olie helpt blokkades opheffen die de energiestromen tussen de chakra's onderling beletten, in het bijzonder die tussen de zonnevlecht- en hartchakra.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over