Top

Loopjevast?

LOOP JE VAST?
 
 
BEN JE ER KLAAR VOOR JOUW LEVEN
EEN NIEUWE WENDING TE GEVEN?
 
Je hebt misschien al het één en ander ondernomen om met jouw gevoeligheden, angsten, onwel voelen of onbehagen om te gaan? In therapie geweest, bent gecoacht of hebt cursussen gevolgd die betrekking hadden op jouw situatie? Maar er is nog steeds ‘gedoe’ privé of op je werk zodat het lijkt of alles wat je hebt ondernomen tevergeefs is geweest?
Zoek je nog naar iets, jezelf misschien?....
Wil je meer verdieping?

Veilig en liefdevol faciliteer en inspireer ik jou, als je de stap wilt nemen, om jezelf toe te staan te leven vanuit je bron, essentie, je Ziel. Het is een keuze die in deze tijd door veel mensen gemaakt wordt.
 
DE TIJD IS RIJP OM JEZELF DE ERVARING TOE TE STAAN!
 
Wil je voluit leven in overvloed? Wil je je groots, krachtig en blij voelen? Door de keuze te maken voor een leven in contact met jouw bron, jouw Ziel, geeft dat een diepe vreugde en een enorme joy. Als je kiest voor leven in connectie met jouw Ziel, essentie, bron of hoe jij het wilt noemen, dan vormt zich een verbinding met je diepste zijn en jouw wijsheid. Wat deze keuze jou kan brengen gaat zo voorbij de geschreven woorden, het is eigenlijk alleen maar te ervaren
 
ENKELE ERVARINGEN DIE JE KAN VERWACHTEN:
 
Leven vanuit jouw verbinding met wie je werkelijk bent, je onder alle omstandigheden in balans blijven voelen, voorbij verhalen van je mind gaan, leven in liefde en met compassie, weg gaan uit het drama, heling die vanuit jezelf gaat ontstaan, je voelt je rustiger, voelt je gezonder en gelukkiger.
Deze ervaringen zijn niet te verkrijgen via een ander, maar zijn alleen te ervaren door zelf de connectie met je ziel te leggen en van daaruit door te bewegen.
Eigenlijk kies je voor jezelf, de liefde voor jezelf, de schoonheid van jezelf en jouw grootsheid….
Voor wie je werkelijk bent! Verder, dieper en daar meer en meer van te ontvangen!

De facilitaties, en de bekrachtigende Connective Breath sessies/workshops zijn erop gericht om de overgang naar connectie met je ziel zo simpel mogelijk te maken.
Wat niet wil zeggen dat het altijd makkelijk is...Maar niet onmogelijk!
Het vraagt moed, het loslaten van oude patronen en overtuigingen.
Met een lach en ook een traan een dosis humor, in compassie en met wat zelfspot!
Welkom, ik nodig je uit om mee te  meelopen!
Voor meer informatie mij en over mijn werk zie www.loopjevast.nl
 
Iets over Helena van Dansik.
Het ligt alweer een tijd achter mij dat ik samen met Michael een winkel ben begonnen waar behalve de artikelen die mensen kwamen kopen ook veel levensvragen werden gesteld. De vragen waren soms ook mijn vragen en zo begon ik een reis naar antwoorden via opleidingen en workshops. Inmiddels bestaat de winkel niet meer als zodanig, we zijn nu eigenaars van de webshop www.destralendezon.nl en ben ik als  facilitator en inspirator in Haarlem en omgeving en zo’n dertig jaar werkzaam in mijn praktijk ‘Loopjevast?’ , als onderdeel van ‘De Stralende Zon. ‘