Top

Element Remedies Bestellen

Al deze elementremedies (meer dan 110 soorten) worden door ons met plezier en op inspiratieve wijze met de hand in Nederland bereid. U kunt bij ons ook een persoonlijke remedie laten maken. Wat ook kan is een remedie laten maken van een element, steen, kristal of bloesem naar uw keuze.
Kijk voor meer info op https://www.destralendezon.nl/persoonlijke-producten

De remedies zijn ruim afgevuld. Er zit minimaal 10% meer in dan aangegeven!


Element Remedie RADON Inhoud 10 cc
Element Remedie RADON  Voor alertheid, overzicht en structuur. Geeft ruimte voor spirituele ontwikkeling. Voor zelfbewustzijn. Om uit te kunnen blijven gaan van je integere zelf. Bij te weinig gecentreerd zijn, te betrokken zijn bij de ander, het de ander te veel naar de zin willen maken met verlies van kritisch vermogen. Bij hartkloppingen, druk op de hartstreek, hoge bloeddruk.


€ 12,25
Element Remedie RENIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie RENIUM  Voor soepelheid, ontvankelijkheid en overgave. Om mee te bewegen met de stroom. Bij zich te veel forceren, bij doordraven, te veel plannen, denken, regelen, controle houden. Bij koude handen, voeten en neuspunt. Gespannen en gevoelige spieren, krampen, brokkelige nagels, spastische dikke darm.

€ 12,25
Element Remedie RHODIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie RHODIUM  Om met een vriendelijke, geaarde en natuurlijke vanzelfsprekendheid bij jezelf te blijven, om van daar uit de ander op een warme, ontspannen manier tegemoet te treden en te genieten van het contact met de buitenwereld. Bij te gedreven zijn, bij zelfoverschatting, eerzucht, verharding, astma, prostaatverharding, stijfheid in de spieren, huidproblemen.

€ 12,25
Element Remedie ROENTGENIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie ROENTGENIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie ROENTGENIUM  Voor een alerte, open en waakzame gerichtheid op de buitenwereld. Voor het maken van keuzes. Bij faalangst, niet durven laten zien wie je bent of juist overdreven aanwezig zijn, te weinig afstand kunnen nemen, druk en pijn op de borst, hartritmestoornissen, nerveuze hartkrampen, slaapproblemen, vertraagde schildklierfunctie.

€ 12,25
Element Remedie RUBIDIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie RUBIDIUM  Om spontaan en creatief in actie te kunnen komen. Voor gedrevenheid en enthousiasme. Bij onzekerheid, te kritisch voor jezelf zijn, dwangmatig denken, benauwdheid of druk op de borst, astmatische klachten, pijnen in de hartstreek.


€ 12,25
Element Remedie RUTHENIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie RUTHENIUM   Voor het zoeken naar je eigen individualiteit, voor zelfkennis. Bij impulsiviteit, te gedreven zijn, te snel besluiten nemen, te confronterend zijn. Bij spierkrampen, verhoogde seksuele prikkels, verhoogde stollingsfactor in het bloed, trombose.

€ 12,25
Element Remedie RUTHERFORDIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie RUTHERFORDIUM  Om jezelf duidelijk te kunnen maken in communicatie met de ander. Om creatief te zijn in de wereld van de klanken. Om te zingen. Bij gevoelens van een te grote kwetsbaarheid, te gevoelsmatig, te altruïstisch zijn. Bij weinig ik-ontwikkeling. Bij een gespannen of gevoelige buik, spastische dikke darm, gevoelige nierstreek, oedeemvorming, blaasverslapping, ongewild urineverlies.

€ 12,25
Element Remedie SAMARIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie SAMARIUM  Voor menselijkheid, zachtheid en invoelend vermogen. Bij in een te hoog tempo leven, te alert zijn, niet op kunnen geven, controle willen houden. Bij spastische dikke darm, nerveuze diarree, slapeloosheid, krampen in en verstijving van de spieren.

€ 12,25
Element Remedie SCANDIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie SCANDIUM  Om jezelf te kunnen zijn, je grenzen te bewaken, je te uiten, opkomen voor dat wat in jouw ogen onjuist is. Bij introvert gedrag en afstandelijk gedrag, besluiteloosheid, inertie. Bij een zwaar gevoel op het hart, hartritmestoornissen, nerveuze hartkrampen, druk op de borst, depressies, verkrampte schouders, benauwdheid.

€ 12,25
Element Remedie SEABORGIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie SEABORGIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie SEABORGIUM  Om in een natuurlijke staat van zijn te zijn, je niet laten beïnvloeden door alles om je heen. Je hoeft niets te bewijzen of te bevechten. Handelen vanuit wijsheid en weten. Bij onderdrukte agressie, zich te weinig durven uiten, te veel rekening houden met de ander, angst voor kritiek en afwijzing. Bij druk op de borst, benauwdheid, hartkloppingen, hartritmestoornissen, hyperventilatie, verhoogde kans op trombose.

€ 12,25
Element Remedie SELENIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie SELENIUM  Voor een krachtig en vitaal basisgevoel. Om gecentreerd te zijn. Bij een zorgelijk, faalangstig gedrag. Bij verminderde weerstand, candidiasis, hypoglykemie, verminderd libido, versnelde schildklierfunctie.

€ 12,25
Element Remedie SILICIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie SILICIUM  Voor ultieme helderheid van denken. Bij te extravert, hyperactief en impulsief gedrag. Bij duizeligheid, galstenen, opgeblazen buik, darmgassen, bloedvatsclerose, gewrichtspijnen, diabetes.


€ 12,25
Element Remedie STRONTIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie STRONTIUM  Versterkt het vermogen jezelf centraal te zetten, kleur te bekennen, duidelijk te zijn. Bij jezelf wegcijferen, te aardig zijn, te voorzichtig. Bij kinderlijk gedrag, neiging tot euforie. Bij vermoeidheid, hoofdpijnen, te lage bloedsuikers, verhoogde urineafscheiding, verlaagde immuniteit.


€ 12,25
Element Remedie TANTAAL Inhoud 10 cc
Element Remedie TANTAAL  Voor helderheid, geconcentreerdheid, individualiteit en onafhankelijkheid. Bij een te grote gerichtheid op de ander, een te grote gevoeligheid en kwetsbaarheid, weinig ik ontwikkeling, grenzeloosheid, angsten. Bij druk op het hartgebied, nerveus gevoel op de borst, hartritmestoornissen, niet goed door kunnen ademen, slappe gewrichtsbanden en pezen.

€ 12,25
Element Remedie TECHNETIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie TECHNETIUM  Om stil te staan, om met de nodige afstand tot de materiële wereld en in contact met je hart je standpunt te bepalen, om te weten wat je wilt. Bij dominant, agressief, gefixeerd en prikkelbaar gedrag. Bij hoofdpijnen, dufheid, duizeligheid.

€ 12,25
Element Remedie TELLUUR Inhoud 10 cc
Element Remedie TELLUUR  Om op een speelse manier met het leven om te gaan. Bij verstarring uit onzekerheid, een te sterke controledrang, onderschatten van je eigen kracht. Pijnen in onderbenen en voeten, gelijkend op kramp, harde kuiten, hartkloppingen, hartritmestoornissen.

€ 12,25
Element Remedie TERBIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie TERBIUM  Leven en genieten in het nu vanuit de acceptatie dat de dingen zijn zoals ze zijn. Bij te grote waakzaamheid en alertheid, gejaagdheid, verkramptheid, grensoverschrijdend gedrag, onzekerheid en angst, fixeren op problemen, verkrampingen in spieren en bloedvaten, vernauwde bloedvaten, pijn in de hartstreek, hyperventilatie.

€ 12,25
Element Remedie THALLIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie THALLIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie THALLIUM  Voor eigenwaarde, zelfbewustzijn, vurige bezieling en een gezonde strijdlust. Voor aarding en stabiliteit. Bij teruggetrokken, in jezelf gekeerd zijn, vluchtgedrag, te relativerend, zweverigheid, duizeligheid, druk op het borstbeen, hartritmestoornissen, nerveuze hartkrampen.

€ 12,25
Element Remedie THORIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie THORIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie THORIUM  Voor bedachtzaamheid en evenwichtigheid. Om toeschouwer te kunnen zijn en zo je eigen positie te bepalen. Bij sterke emotionele verwerkingsprocessen met gevoelens van irritatie en boosheid, geladenheid, driftbuien, ontstekingsverschijnselen in gewrichten, tenniselleboog, pijnlijke spieren in de schouders en benen, verkrampt gevoel in de keel, kramp en in handen en armen, ontstoken tandvlees, fibromyalgie.

€ 12,25
Element Remedie THULIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie THULIUM  Om je met warmte en liefde te verbinden met de buitenwereld. Voor openheid en bevlogenheid. Bij een te grote alertheid, teveel controle willen houden, pijnlijke nek en schouders, druk op de borst, hyperventilatie, benauwdheid, pijn in de hartstreek met hartkloppingen, luchtpijp verkramping.

€ 12,25