Top

Element Remedies Bestellen

Al deze elementremedies (meer dan 110 soorten) worden door ons met plezier en op inspiratieve wijze met de hand in Nederland bereid. U kunt bij ons ook een persoonlijke remedie laten maken. Wat ook kan is een remedie laten maken van een element, steen, kristal of bloesem naar uw keuze.
Kijk voor meer info op https://www.destralendezon.nl/persoonlijke-producten

De remedies zijn ruim afgevuld. Er zit minimaal 10% meer in dan aangegeven!


Element Remedie MENDELEVIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie MENDELEVIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie MENDELEVIUM  Voor structuur in je leven, waardoor gevoelsindrukken hun juiste plaats krijgen. Om open te staan vanuit het hart en het nieuwe toe te laten. Om angst en heerszucht los te kunnen laten. Bij de neiging in problemen te blijven hangen, ze te groot of te belangrijk maken, het ene probleem te vervangen door het andere. Bij te veel in het hoofd zitten, hoofdpijn, vermoeidheid, te alert zijn, aderontstekingen, overgevoeligheid van de zenuwuiteinden., nerveuze gespannen blaas, te frequent urineren.

€ 12,25
Element Remedie MOLYBDEEN Inhoud 10 cc
Element Remedie MOLYBDEEN  Uitgaand van je hart gericht zijn op de ander. Voor leven vanuit een hoger ideaal. Je afwenden van confrontatie en strijd. Voor harmonie. Om je ik ondergeschikt te maken aan je hartbewustzijn. Voedt je vermogen tot onvoorwaardelijke liefde. Bij agressie, zelfdestructie, te hard zijn voor jezelf. Bij misselijkheid, braken, tumoren, blindedarmontsteking, gevoeligheid voor ontstekingen.


€ 12,25
Element Remedie NATRIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie NATRIUM  Om stil te kunnen staan in onze innerlijke wereld om van daar uit je uitgangspunten te bepalen. Voor bewustzijn en helderheid. Tegen te impulsief gedrag. Om in het nu te zijn. Bij een te hoge dadendrang, een te snelle hartslag, te gedreven zijn, zich druk maken. Bij spierdegeneratie, zenuwpijnen, vermagering.

€ 12,25
Element Remedie NEODYMIUM Inhoud10 cc
Element Remedie NEODYMIUM  Via voelend verbinden de juiste informatie krijgen over de buitenwereld. Om te leren ervaren vanuit het hart. Bij teveel gevangen zitten in jezelf, verwarring, moeilijk keuzes kunnen maken, startproblemen, zich in een vacuüm voelen, geobsedeerd zijn, piekeren, vermoeidheid, concentratiestoornissen, een lage pijndrempel hebben, duizeligheid, oedeemvorming.

€ 12,25
Element Remedie NEON Inhoud 10 cc
Element Remedie NEON  Voor een relativerend vermogen om de nodige afstand te kunnen nemen tot datgene wat zich in ons leven aan ons opdringt. Neon tilt ons op tot een hoger punt in ons bewustzijn van waaruit we een nieuw licht kunnen werpen op de werkelijkheid van alle dag. Bij een te gefixeerd zijn op problemen, een krampachtige houding. Bij verkrampingen in het hele lichaam, grote gevoeligheid voor blaasontstekingen, gespannen nervositeit.

€ 12,25
Element Remedie NEPTUNIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie NEPTUNIUM  Om het leven in al zijn facetten te kunnen beschouwen om zo tot een genuanceerd standpunt te komen. Om afstand te kunnen bewaren, voor overzicht, rust en stabiliteit. Bij heftig emotioneel reageren, zich snel gekwetst voelen, een te sterk rechtvaardigheidsgevoel, laaiend van woede kunnen zijn, onderdrukte agressie. Bij spanning in de buik, galspugen, slapeloosheid, hoge histaminespiegel met allergische reacties, versnelde schildklierfunctie, gespannen blaas.

€ 12,25
Element Remedie NIKKEL Inhoud 10 cc
Element Remedie NIKKEL  Als krachtige ondersteuning bij processen van groei en ontwikkeling. Brengt beweging, ondernemingslust, doelgerichtheid en levendigheid. Bij wazig, onsamenhangend denken, traagheid, vermoeidheid, vertraagde schildklierfunctie, hypoglykemie.

€ 12,25
Element Remedie NIOBIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie NIOBIUM  De sleutel tot het vormen van meer eigenwaarde. Om tevreden en blij te zijn met jezelf. Niobium geeft de mogelijkheid om onze imperfecties luchtig te kunnen bezien. Bij overgevoeligheid voor kritiek, je groter voordoen dan je bent, snel verontwaardigd zijn, snel in de verdediging gaan. Bij gespannen spieren, teveel transpireren, een gevoelige huid, opgezette buik, gewrichtsklachten


€ 12,25
Element Remedie NITROGENIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie NITROGENIUM  Voor het zoeken naar duidelijkheid en waarheid. Bij op onzekerheid gebaseerde dominantie. Bij te gefixeerd zijn, zich snel opwinden, zichzelf verkrampen, beheers drang, controledrang. Bij slokdarm en darmkolieken, hartritmestoornissen, krampen in de spieren, verminderde eetlust, maagkrampen.


€ 12,25
Element Remedie NOBELIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie NOBELIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie NOBELIUM  Voor openheid en kracht ervaren in kwetsbaarheid. Om op hartniveau in contact te zijn met de ander. Bij somberheid, depressiviteit, geïrriteerdheid, drang tot overheersen, onterechte schaamtegevoelens, negatieve gedachtenpatronen. Bij benauwdheid, druk op de borst, hartritmestoornissen, gespannen en pijnlijke spieren.

€ 12,25
Element Remedie OSMIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie OSMIUM  Om tot grote prestaties te kunnen komen. Voor gedrevenheid en weerbaarheid. Bij te meegaand gedrag, besluiteloosheid, spierslapte, verhoogde schildklierfunctie, lage bloedsuikerspiegel, vertraagde vet- en koolhydraatstofwisseling.

€ 12,25
Element Remedie OXYGENIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie OXYGENIUM  Om in een moment overzicht te hebben over alle details van een situatie, om helder en luchtig je eigen situatie te kunnen overzien. Bij weinig zelfvertrouwen, faalangst, beheersdrang, dominantie, bang anderen te kwetsen, gevoelens oppotten. Bij vermoeidheid, overproductie van mannelijke hormonen, onvruchtbaarheid bij de vrouw, vertraagde schildklierfunctie, slaapstoornissen, hoofdpijn, stijve nek en schouders, vetzucht.

€ 12,25
Element Remedie PALLADIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie PALLADIUM  Voor wijsheid, inspiratie, inzicht, helderheid en strijdbaarheid. Om in je kracht te staan. Om de ander in zijn waarde te laten. Bij gemakzucht, besluiteloosheid, weinig assertiviteit, vermoeidheid, spierslapte, een te hoge LDL cholesterolspiegel.


€ 12,25
Element Remedie PLATINA Inhoud 10 cc
Element Remedie PLATINA  Op basis van intuïtie en hartenergie een heldere, scherpe blik op de wereld. Voor bij een teveel aan vrouwelijke energie. Bij menstruatieklachten. Voor hen die zichzelf te hoog hebben zitten. Voor zelfrespect. Bij te kritisch gedrag. Bij een hoge bloedsuikerspiegel, spierpijnen, slaapstoornissen.


€ 12,25
Element Remedie PLUTONIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie PLUTONIUM  Om gefocust te blijven, om grip te houden, voor wanneer je je als individu wilt manifesteren of wanneer je de door jou gestelde doelen wilt realiseren. Voor alertheid, wils- en daadkracht. Stabiliserend. Bij identiteitsverlies, niet in je eigen kracht staan, je dingen te veel aantrekken. Bij krampen in de ledematen, uitvalverschijnselen, duizeligheid, onvast op de benen staan.


€ 12,25
Element Remedie POLONIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie POLONIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie POLONIUM  Voor een gezonde, geaarde vorm van eigenwaarde, zelfverzekerdheid en autoriteit. Om te staan voor wie je bent. Bij niet geaard zijn, dromerigheid, niet in het middelpunt durven staan, duizeligheid, vermoeidheid, misselijkheid, verminderde eetlust, overmatige maagzuurproductie.

€ 12,25
Element Remedie PRASEODYMIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie PRASEODYMIUM  Versterkt je gevoelens van eigenwaarde. Voor losheid en speelsheid. Bij teveel eisen van jezelf, jezelf groot houden, je teveel willen bewijzen, verstijven van angst en onzekerheid, verstijving en pijn van de ruggengraat en in de gewrichten, artrose, ziekte van Bechterev.


€ 12,25
Element Remedie PROMETHIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie PROMETHIUM –Om je los te maken van de materie  en het leven relativerend vanaf een hoger plan te schouwen. Bij een grote bewijsdrang, snel overprikkeld zijn, het idee zich steeds te moeten verdedigen. Bij teveel controle, over-alertheid, krampachtigheid, angst om fouten te maken, verstijving en verstarring, het gevoel door de onderrug te gaan, zwaar gevoel in bekken en benen, gewrichtspijnen.


€ 12,25
Element Remedie PROTACTINIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie PROTACTINIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie PROTACTINIUM  Om uitdrukking te geven aan je creativiteit, om onbevangen in het leven te staan. Bij een te grote alertheid, nervositeit, overdreven verantwoordelijkheidsgevoel, te veel behoefte aan zekerheid, gefixeerdheid, ongeduld, te gericht op details, overal problemen in zien. Bij slijmvliesirritaties in de neus, niesaanvallen, huidirritaties, sterke verzuring van gewrichten en spieren door gestoorde eiwitvertering, zenuwtikken in het gezicht, hoofdpijnen, branderige ogen, rode ooglidranden, slijmbeursontstekingen.

€ 12,25
Element Remedie RADIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie RADIUM  Om praktisch en doelgericht in het leven te staan. Bij te krampachtig situaties willen beheersen, zelfonderschatting, dwangmatig gedrag, gevoelsmatig te weinig afstand kunnen nemen. Bij druk op de borst, hartkloppingen, pijnlijke ogen, opgezette oogleden, gevoelige buik, pijn in de maag, trage schildklierfunctie.

€ 12,25