Top

Element Remedies Bestellen

Al deze elementremedies (meer dan 110 soorten) worden door ons met plezier en op inspiratieve wijze met de hand in Nederland bereid. U kunt bij ons ook een persoonlijke remedie laten maken. Wat ook kan is een remedie laten maken van een element, steen, kristal of bloesem naar uw keuze.
Kijk voor meer info op https://www.destralendezon.nl/persoonlijke-producten

De remedies zijn ruim afgevuld. Er zit minimaal 10% meer in dan aangegeven!


ELEMENT REMEDIE CESIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE CESIUM  Met voortvarendheid, impulsiviteit en gefixeerdheid afgaan het je doel. Genieten van het leven. Bij inertheid, introvertheid, inactiviteit, zwakte en vermoeidheid. Vetzucht, oedeem, bloedvatdegeneratie.


€ 12,25
ELEMENT REMEDIE CHLOOR Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE CHLOOR  Voor zelfbewustzijn, besluitvaardigheid, assertiviteit, vrijheid en strijdbaarheid. Bij jezelf klein houden, te terughoudend zijn, te veel de harmonie te willen bewaren, angst voor confrontatie. Bij nekpijn, reumatische pijn, oedeem, hyperventilatie.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE CHROOM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE CHROOM  Met overtuiging en bezieling gaan voor je eigen waarheid. Om met overtuigingskracht en argumenten je mening je mening uit te dragen. Bij jezelf klein houden, geen kleur bekennen, jezelf wegcijferen, jezelf verbergen achter onzeker gedrag.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE CURIUM Inhoud10 cc
ELEMENT REMEDIE CURIUM  Bij je vanuit onzekerheid te sterk opstellen, je groter voordoen dan je bent. Met kunst en vliegwerk proberen je staande te houden. Bij druk op het borstbeen, hartkloppingen, verstijving in je spieren, aambeien.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE DARMSTADTIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE DARMSTADTIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE DARMSTADTIUM  Maakt moedig en strijdbaar. Voor weerbaarheid t.o.v. negativiteit, onveiligheid en agressie vanuit de buitenwereld. Voor het bewaken van je grenzen. Bij teveel gericht zijn op de ander, bij angst de liefde of sympathie van de ander te verliezen, uit angst relativeren, afgesneden gevoel in de keel, slapte, vermoeidheid, ongecontroleerde spierbewegingen, zwakke knieën en enkels.


€ 12,25
ELEMENT REMEDIE DUBNIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE DUBNIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE DUBNIUM  Om je bewust te zijn van en te gaan voor je eigen idealen, je eigen weg. Voor in contact te zijn met het kind in jezelf. Maakt creatief, instinctief en ongeremd. Voor een vrij en opgewekt gevoel. Bij het je teveel richten op de ander, te veel slikken van de ander, weinig reactievermogen, verwardheid, vermoeidheid, te snelle schildklierwerking, te zwakke leverwerking, verkrampingen in het keelgebied.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE DYSPROSIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE DYSPROSIUM  Om in contact te komen met je kwetsbaarheid en je (oude) pijnen, zonder daardoor overspoeld te worden. Bij teveel in het hoofd zitten, ontkennen van gevoelens, alles mooier maken dan het is, jezelf beter te willen voordoen dan je bent. Bij verspringende pijnen in je gewrichten. Bij verkrampingen.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE EINSTEINIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE EINSTEINIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE EINSTEINIUM  Maakt helder, strijdbaar en bewust. Bij je te dienstbaar opstellen. Bij te grote betrokkenheid bij anderen. Jezelf geen voorrang geven. Bij hartkloppingen, hartritmestoornissen, steken in de hartstreek. Bij een te lage bloedsuikerspiegel, hypoglykemie, neiging tot vetzucht, pijnlijke peesaanhechtingen.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE ERBIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE ERBIUM  Om te kunnen genieten van het leven. Bij te alert zijn, te gespannen zijn. Dwangmatig op zoek naar zekerheid. Bij een verkrampte innerlijke houding, te mentaal zijn. Hoofdpijn, migraine, klachten aan de wervelkolom, benauwdheid op de borst. Vermoeidheid.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE EUROPIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE EUROPIUM  Om via het bewuste denken je emoties te kanaliseren en om op die manier in contact te komen met een wereld vol nieuwe ideeën en mogelijkheden. Activeert het speelse, onderzoekende kind in je. Bij een negatief zelfbeeld, ontevredenheid, gevoelens van mislukking, je snel te kort gedaan voelen, een te perfectionistische instelling, een sombere kijk op het leven, bij vermoeidheid, verminderd gezichtsvermogen, pijnlijke gewrichten, vreetbuien.


€ 12,25
ELEMENT REMEDIE FERMIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE FERMIUM  Voor zelfbewustzijn, waakzaamheid, strijdbaarheid, meester van de situatie zijn. Bij het moeilijk kunnen verwerken van je emoties, kameleongedrag, je teveel aanpassen. Bij vermoeidheid, hartkloppingen, zweverigheid, duizeligheid, ziekte van Méniere, beklemmend gevoel op het borstbeen.
€ 12,25
ELEMENT REMEDIE FLUOR Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE FLUOR Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE FLUOR  Voor helderheid, geestkracht en integriteit. Voor het creëren van een stabiele basis. Bij weinig concentratie en doorzettingsvermogen. Bij weinig ik-kracht. Bij een zwakke bot en tandstructuur. Bij lage bloedsuikers, hypoglykemie en nervositeit.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE FOSFOR Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE FOSFOR  Om je innerlijk te kunnen beschouwen. Wat houd je bezig? Waar wil je voor gaan? Wat bezielt je? Bij opvliegend, driftig, te direct en confronterend gedrag. Te idealistisch zijn. Bij ontstekingsgevoeligheid, eczemen, jeuk, te hoge bloedsuikers, diabetes.

€ 12,25
Element Remedie FRANCIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie FRANCIUM  Versterkt het vermogen het leven te laten komen zoals het komt, om tegelijkertijd een gezonde afstand te houden van allerlei narigheid.  Dat vergroot het vermogen om van het leven te genieten. Voor meer eigenwaarde. Bij als je moeilijk om kunt gaan met verdriet en tegenslag. Bij slachtoffergedrag, te grote kwetsbaarheid, afhankelijk gedrag, tobberigheid. Bij druk en pijn in de hartstreek. Lage weerstand, ontstekingsgevoelig, buikpijnen, gewrichtsklachten, spierpijnen en krampen. Bij hoofdpijn.

€ 12,25
Element Remedie GADOLINIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie GADOLINIUM  Om ontspannen en sterk te staan in onverwachte situaties. Bij te lang stilstaan in allerlei situaties, controle willen houden, houvast willen hebben, te weinig loslaten, te gefixeerd zijn, teveel de kat uit de boom kijken. Bij een trage schildklierwerking, benauwdheid en druk op de borst, nerveuze hartkramp, overprikkelde zintuigen

€ 12,25
Element Remedie GALLIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie GALLIUM  Voor zelfvertrouwen, besluitvaardigheid en doelgerichtheid. Bij teveel stilstaan bij problemen, zich teveel identificeren met problemen, te sterke alertheid, te veel oog voor details. Bij oogproblemen, iritis, verminderd vermogen om te focussen, ontstoken en opgezette ooglidranden.

€ 12,25
Element Remedie GERMANIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie GERMANIUM  Voor een diep positief bewustzijn van eigen kracht, kunde en waarden. Voor het maken van weloverwogen keuzes. Bij labiliteit, onderdanigheid, weinig zelfvertrouwen. Bij spierslapte, lage bloedsuikerspiegel, hypoglykemie, hoge bloeddruk.

€ 12,25
Element Remedie GOUD Inhoud 10 cc
Element Remedie GOUD  Geeft innerlijke stabiliteit en kracht. Geeft levenskracht. Aardend.  Voor een warme, stralende, levendige persoonlijkheid met een positieve uitstraling naar buiten. Om trouw te zijn aan jezelf. Bij depressie. Bij zenuwaandoeningen. Bij te altruïstisch gedrag, te afgestemd zijn op de buitenwereld, te dienstbaar zijn. Bij een lage bloedsuikerspiegel, hypoglykemie, algehele slapte en duizelingen.

€ 12,25
Element Remedie HAFNIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie HAFNIUM  Uitgaande van je eigen kwaliteiten en je gevoel van eigenwaarde genieten van het leven. Om begrenzende gedachten achter je te laten, om groot en belangrijk te zijn en je tegelijkertijd te realiseren dat dit een geschenk is. Bij je met veel moeite staande willen houden, bang voor kritiek zijn, te perfectionistisch zijn, inertie, verstijving en verkramping in de spieren, nek en schouders, vurig jeukende huiduitslag, slaapstoornissen.


€ 12,25
Element Remedie HASSIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie HASSIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie HASSIUM  Bij een te grote alertheid, zucht naar details, altijd maar ja zeggen, onzekerheid, twijfelzucht, te weinig ik-ontwikkeling, draaierigheid, zweverigheid, misselijkheid, buikkrampen, maagkrampen, buikpijn, verhoogde schildklierfunctie, verzuring in gewrichten en spieren.

€ 12,25