Top

Element Remedies Bestellen

Al deze elementremedies (meer dan 110 soorten) worden door ons met plezier en op inspiratieve wijze met de hand in Nederland bereid. U kunt bij ons ook een persoonlijke remedie laten maken. Wat ook kan is een remedie laten maken van een element, steen, kristal of bloesem naar uw keuze.
Kijk voor meer info op https://www.destralendezon.nl/persoonlijke-producten

De remedies zijn ruim afgevuld. Er zit minimaal 10% meer in dan aangegeven!


Element Remedie TIN Inhoud 10 cc
Element Remedie TIN  Om lagere idealen los te kunnen laten om zo de weg vrij de maken voor hogere. Voor bij het zoeken naar verdieping in het leven. Lever helend en activerend. Vitaliserend en regenererend. Vergroot het besef van het belang om in harmonie met moeder aarde te leven. Bij stijve spieren, branderige ogen, autisme.

€ 12,25
Element Remedie TITANIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie TITANIUM  Staat voor een alerte, intuïtieve oerkracht in jezelf: zelfbehoud. Brengt structuur en veiligheid. Bij teveel voor de ander gaan, jezelf overslaan of vergeten, jezelf overbelasten. Bij een trage schildklierwerking, haaruitval, lage bloedsuikers, lage stollingsfactor van het bloed.

€ 12,25
Element Remedie URANIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie URANIUM  Voor creativiteit, voor contact met hogere kennis en intuïtie. Bij te prestatiegerichtheid, te ambitieus zijn, jezelf onder druk zetten. Bij darmverstopping, trage schildklierwerking, hyperventilatie.

€ 12,25
Element Remedie VANADIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie VANADIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie VANADIUM  Voor een vriendelijker en gevoeliger contact met de buitenwereld. Om je te kunnen verplaatsen in de ander. Bij impulsief, dominant, driftmatig gedrag. Bij een vertraagde schildklierfunctie. Bij een verstoorde immuniteit.

€ 12,25
Element Remedie WOLFRAAM Inhoud 10 cc
Element Remedie WOLFRAAM  Sterk aardend. Geeft een krachtige bescherming tegen ongewenste invloeden. Om uit te kunnen gaan van jezelf, van je eigen waarden. Je niet laten verleiden tot ongewenste emoties. Om neutraal te kunnen zijn. Bij snel in de verdediging gaan, manifestatiedrang, zich snel gekwetst of zich te kort gedaan voelen, braakneigingen, benauwdheid op de borst, vermoeidheid, pijnsteken in de rug ter hoogte van het hart.

€ 12,25
Element Remedie XENON Inhoud 10 cc
Element Remedie XENON  Voor een scherp onderscheidingsvermogen, om zo tot duidelijke keuzes te kunnen komen. Voor meer inzicht in het grote geheel. Bij teveel aandacht voor de ander, geobsedeerd zijn, moeilijk bij jezelf te kunnen blijven, jezelf forceren. Bij vermoeidheid, concentratiestoornissen, slaapstoornissen, droevige stemmingen, depressiviteit, burn-out, hartkloppingen.

€ 12,25
Element Remedie YTTERBIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie YTTERBIUM  Voor een bewuste, bezielde en alerte instelling, gereed om de confrontatie aan te gaan indien dat nodig wordt gevonden. Bij te afwachtend gedrag, te weinig ik-kracht, weinig tegengas geven, teveel rekening houden met de ander, stijve schouders, gevoel van slapte, te dik worden, lage bloedsuikers, hypoglykemie, trage darmfunctie, pijn tussen de schouderbladen, hartzwakte, baarmoederontsteking, witte vloed, vol gevoel in de buik.

€ 12,25
Element Remedie YTTRIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie YTTRIUM  Om gecentreerd, geaard en standvastig te zijn. Bij je te harmonieus opstellen, je niet echt durven laten zien, niet trouw zijn aan jezelf. Bij candidiasis, lage bloedsuikerspiegel, hypoglykemie, trage schildklierfunctie.

€ 12,25
Element Remedie YZER Inhoud 10 cc
Element Remedie YZER Inhoud 10 cc
Element Remedie IJZER  Voor wilskracht, daadkracht, strijdbaarheid. Voor het aangaan van de confrontatie. Bij vermoeidheid, lusteloosheid, bloedarmoede, weinig weerstand, candidiasis, hartkloppingen na inspanning.

€ 12,25
Element Remedie ZILVER Inhoud 10 cc
Element Remedie ZILVER  Om je open de stellen voor de ander, de buitenwereld. Zilver schept de mogelijkheid om op een nieuwe manier naar jezelf te kunnen kijken. Regenererend, stimuleert aanmaak van nieuwe cellen. Stimuleert stofwisseling en spijsvertering. Voor het kunnen ontvangen van licht. Voor hen die in het donker staan. Bij egocentrisch, overheersend, hyperactief gedrag. Hartritmestoornissen. Zenuwontstekingen.
Bij hoofdpijnen (migraine) en angsten. Samen met Maansteen Remedie zeer aan te bevelen bij manische depressie en vallende ziekte.


€ 12,25
Element Remedie ZINK Inhoud 10 cc
Element Remedie ZINK Inhoud 10 cc
Element Remedie ZINK  Om oude zekerheden en gedragingen los te laten om zo om zoek te kunnen gaan naar nieuwe inzichten, of naar wie je werkelijk bent. Om in harmonie te komen met jouw omgeving. Brengt inzicht in wat je daar voor te doen staat. Bij teveel geldingsdrang, starheid, te kritisch zijn, verlaagde immuniteit, problemen met het skelet, prostaatproblemen.

€ 12,25
Element Remedie ZIRKONIUM Inhoud 10 cc
Element Remedie ZIRKONIUM  Voor een optimaal op hartniveau afstemmen op en functioneren in de buitenwereld. Voor zelfbewustzijn en zelfkennis, via de reflecties van de buitenwereld. Bij te impulsief gedrag, een te sterke wil, dominantie, egocentriciteit, zich te weinig verbinden met de ander. Bij verharding en verkrampen van spieren en pezen, rugklachten, stijfheid, gespannen en benauwd gevoel op de borst.


€ 12,25
Element Remedie ZWAVEL Inhoud 10 cc
Element Remedie ZWAVEL  Inhoud 10 cc
Element Remedie ZWAVEL  Voor bezieling, gedrevenheid, idealisme en doelgerichtheid. Bij kouwelijkheid, introvertheid, te nadenkend zijn, bij traag reageren. Reinigt het lichaam op celniveau. Goed voor de ontwikkeling van huid, haar en nagels. Bij huidproblemen, bv acne, allergieën, artritis en stijve spieren. Bij slijmvliesontstekingen, bronchitis, trage schildklier, hypoglykemie.
€ 12,25