Top

Element Remedies Bestellen

Al deze elementremedies (meer dan 110 soorten) worden door ons met plezier en op inspiratieve wijze met de hand in Nederland bereid. U kunt bij ons ook een persoonlijke remedie laten maken. Wat ook kan is een remedie laten maken van een element, steen, kristal of bloesem naar uw keuze.
Kijk voor meer info op https://www.destralendezon.nl/persoonlijke-producten

De remedies zijn ruim afgevuld. Er zit minimaal 10% meer in dan aangegeven!


AANBIEDING: 12 ELEMENTREMEDIES NAAR UW KEUZE WAARVAN 4 GRATIS!
AANBIEDING: 12 ELEMENTREMEDIES NAAR UW KEUZE WAARVAN 4 GRATIS!
12 elementremedies naar uw keuze van
€ 147.00 voor € 98.00.
Uw voordeel: € 49.00!
Plaats uw bestelling en vul aan het eind daarvan de door u gewenste 12 elementremedies in. U kunt enerzijds 12 verschillende elementremedies bestellen, anderzijds 12 dezelfde en/of alle variaties daar tussen in.
U kunt deze aanbieding niet combineren met andere korting aanbiedingen!
€ 147,00
€ 98,00
ELEMENT REMEDIE ACTINIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE ACTINIUM  Voor het kunnen maken van bewuste keuzes, voor het krijgen van een helder inzicht en overzicht. Remt de werking van de schildklier. Bij te gefixeerd zijn, te grote betrokkenheid bij personen of situaties. Onzekerheid. Hartkrampen, pijn op de borst e.d.
€ 12,25
ELEMENT REMEDIE ALUMINIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE ALUMINIUM  Inhoud 10 cc

ELEMENT REMEDIE ALUMINIUM  Brengt licht in het duister. Werkt inspirerend en creatief. Brengt beheersing. Om bij jezelf te kunnen blijven. Voor bewustwording. Bij onrust, overactiviteit, eczeem, reuma. Bij vermoeidheid.
€ 12,25
ELEMENT REMEDIE AMERICIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE AMERICIUM  Voor bezieling en concentratie. Bij somberheid, vreetneigingen, piekeren, dufheid e.d.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE ANTIMOON Inhoud 10 cc

ELEMENT REMEDIE ANTIMOON  Geeft inzicht in de voors en tegens van situaties. Verbetert het energetisch contact, op alle niveaus, tussen de chakra’s en optimaliseert zo het energieniveau waarop je je bevindt. Goed voor mensen die last hebben van een grote gevoeligheid. Werkt aardend. Helpt bij het onderscheid kunnen maken tussen dat wat van jou is en dat wat van buiten komt. Bij te opofferend gedrag. Bij hyperventilatie en zwaarmoedigheid.
€ 12,25
ELEMENT REMEDIE ARGON Inhoud Inhoud 10 cc

ELEMENT REMEDIE ARGON  Om afstand te nemen van de buitenwereld en bij jezelf te blijven. Voor rust en observerend vermogen. Bij jachtig, dwangmatig, dominant of dwingend gedrag. Bij slapeloosheid, bij teveel gerichtheid op de buitenwereld. Bij tranende ogen.
€ 12,25
ELEMENT REMEDIE ARSENICUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE ARSENICUM  Maakt strijdbaar. Als hulp bij negatieve invloeden. Bij schuwheid, weinig ik-ontwikkeling, geremde agressie, algehele slapte.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE ASTAAT Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE ASTAAT Inhoud 10 cc


ELEMENT REMEDIE ASTAAT  Gaan voor je eigen waarheid, los van wat anderen daar van vinden. Voor het heilig vuur. Versterkt daadkracht en creativiteit. Voor je eigen groei en ontwikkeling. Om het oude los te laten. Bij zelfonderschatting en argwaan. De mening van anderen te belangrijk vinden. Stijfheid van schouders en nek, hoofdpijn, hyperactiviteit, vermoeidheid, zenuwpijnen, huiduitslag, trage schildklierwerking.
€ 12,25
ELEMENT REMEDIE BARIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE BARIUM  Voor zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, zekerheid en rust. Vergroot het vermogen om te genieten. Bij ontremd en overenthousiast gedrag. Bij duizeligheid en concentratiestoornissen. Bij diabetes.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE BERKELIUM Inhoud 10 cc

ELEMENT REMEDIE BERKELIUM  Staat voor helder weten en intuïtie. Voor het kunnen bepalen van jouw eigen standpunt. Voor zelfkennis. Voor als je niet weet wat te doen met je leven. Bij veel plannen en weinig daden. Bij teveel afstandelijkheid. Bij het rationaliseren van verdriet. Bij krampen, stijve nek en schouders en hyperventilatie.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE BERYLLIUM Inhoud 10 cc

ELEMENT REMEDIE BERYLLIUM  Vanuit bedachtzaamheid, helderheid en een evenwichtig innerlijk gericht contact zoeken met de buitenwereld. Bij ondoordacht, impulsief gedrag. Bij doordrammen. Bij nerveuze hartkloppingen, pijnlijke dikke darm met ontstekingen, winderigheid, opgezette buik. Bij leverontsteking.
€ 12,25
ELEMENT REMEDIE BISMUTH Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE BISMUTH Inhoud 10 cc

ELEMENT REMEDIE BISMUTH  Voor mensen die moeite hebben met hun begrenzingen. Ook huidklachten kunnen, op fysiek niveau, uitingen zijn van begrenzingsproblemen. Deze remedie helpt bij het vormgeven, het manifesteren van je zelf en helpt je om in allerlei situaties bij je zelf te blijven. Helpt bij het verwerken van voor jou onverteerbare zaken. Beschermt tegen stralingen, sferen, entiteiten, invloeden van maanstanden e.d.
Bij te weinig geaard zijn, zweverigheid, besluiteloosheid, confrontatie vermijdend gedrag, slapte en slaperigheid. Bij zwakke enkels en polsen.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE BOHRIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE BOHRIUM  Voor jezelf gaan in het hier en nu. Voor het maken van duidelijke keuzes. Bij overtolerantie, harmonie willen bewaren ten koste van jezelf. Niet de confrontatie aan willen gaan. Weinig ik-ontwikkeling.
Bij vermoeidheid en slapte.


€ 12,25
ELEMENT REMEDIE BORIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE BORIUM   Om jezelf te manifesteren zonder daarbij andermans grenzen te overschrijden. In je eigen kracht staan. Je openstellen vanuit een basis van zelfvertrouwen. Voor het vermogen tot seksuele uiting, te genieten en je te geven aan de ander, vanuit een diep gevoel. Bij onzekerheid, impotentie, reumatische artritis, osteoporose, schizofrenie, te hoge schildklierwerking, hypoglykemie.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE BROOM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE BROOM  Geeft het vermogen om je leven vanaf een hoger plan te managen. Om vernieuwend, alert en geaard in het nu te zijn. Bij je te gespannen profileren, onzekerheid, hartritmestoornissen. Bij aandoeningen van het zenuwstelsel.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE CADMIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE CADMIUM  Voor zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en geaard zijn. Bij angst en onzekerheid, een onderdanige houding, dwerggroei, een zwak immuunsysteem. Bij zwakke weeën.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE CALCIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE CALCIUM  Om jezelf te zijn, in je kracht te staan, te laten zien wie je bent. Om je diepere wezen tot uitdrukking te brengen. Aardend. Om jezelf centraal te stellen om zo een basis te creëren voor je functioneren naar de buitenwereld. Bij grenzeloosheid, te extravert zijn. Bij osteoporose, te hoge bloedsuiker gehaltes, diabetes, zwakke spieren.

€ 12,25
ELEMENT REMEDIE CALIFORNIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE CALIFORNIUM  Voor losheid, luchtigheid, speelsheid, creativiteit, harmonie, meegaan met de stroom. Voor contact met het kind in je. Bij het gevoel het hoofd boven water te moeten houden, met moeite met overleven bezig zijn. Niet tegen geestelijke of emotionele pijn kunnen. Bij lichaamspijnen als gevolg van emotionele pijn.
Bij spijsverteringsproblemen.


€ 12,25
ELEMENT REMEDIE CARBONIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE CARBONIUM  Voor een directe verbinding tussen kosmos en aarde, om zo te komen tot kennis over het ware zelf. Aardend. Voor het bewaren van het evenwicht tussen je lichte en donkere kanten, tussen onbewustheid en bewustzijn. Bij je te snel in de war te laten brengen, bij weinig grip op de werkelijkheid, op de loop gaan met je ideeën en fantasieën, bij weinig geaard zijn, grensvervaging tussen jezelf en de buitenwereld.
Bij duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid, verkrampingen, hypoglycemie.


€ 12,25
ELEMENT REMEDIE CERIUM Inhoud 10 cc
ELEMENT REMEDIE CERIUM  Om met gevoelsmatige zekerheid en goed geaard het leven tegemoet te treden. Voor natuurlijkheid en veerkracht bij het aangaan van problemen. Bij te  mentaal bezig zijn. Alles onder controle willen houden.
Te perfectionistisch zijn. Weinig zelfvertrouwen en angsten.  Pijn en verstijving in de ledematen en schoudergebied. Bij verzuring met eczeem en huiduitslag.


€ 12,25