Top

Edelsteen remedies bestellen

Al deze edelsteenremedies (meer dan 150 soorten) worden door ons met veel plezier en op inspiratieve wijze in Nederland met de hand bereid. Je kan bij ons ook een persoonlijke remedie laten maken. Wat ook kan is een remedie laten maken van een steen, kristal of bloesem naar uw keuze.
Kijk voor meer info op https://www.destralendezon.nl/persoonlijke-producten

De remedies zijn ruim afgevuld. Er zit minimaal 10% meer in dan aangegeven!


AANBIEDING: 12 EDELSTEENREMEDIES NAAR UW KEUZE WAARVAN 4 GRATIS!
AANBIEDING: 12 EDELSTEENREMEDIES NAAR UW KEUZE WAARVAN 4 GRATIS!
12 edelsteenremedies naar uw keuze voor de prijs van slechts 8 remedies!
Dat is van € 147.00 voor € 98.00.
Uw voordeel: € 49.00!
Plaats uw bestelling en vul aan het eind daarvan de door u gewenste 12 speciaal remedies in. U kunt enerzijds 12 verschillende speciaal remedies bestellen, anderzijds 12 dezelfde en/of alle variaties daar tussen in.
U kunt deze aanbieding niet combineren met andere korting aanbiedingen!
€ 147,00
€ 98,00
Edelsteen Remedie Agaat, Boom Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie AGAAT, BOOM Voor hulp bij problemen met alle holtes van het hoofd (oog, kaak, oor, neus en bijholtes). Bij aangezichtspijnen.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Agaat, Mos Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie AGAAT, MOS Ontspannend, ontkrampend, maakt milder. Voor geestelijke rust. Bevordert vitaliteit. Stimuleert de stofwisseling. Versterkt de fysieke afweer. Voor kracht tijdens de zwangerschap en de bevalling.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Agaat, Paraiba Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie Agaat, Paraiba  Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie AGAAT, PARAÏBA Voor hulp bij het ingrijpende proces van je transmutatie naar het functioneren op een hoger plan. Voor hulp bij het loslaten van het oude en het verwelkomen van het nieuwe. Voor het uitbreiden van jouw grenzen.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Albast Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie ALBAST Voor ontwikkeling van je vermogen in te voelen, tot begrip te komen, te bespiegelen om vervolgens, los van je eigen ervaringen en gedachten, contact te kunnen krijgen met de universele bron van alle informatie. Voor de ontwikkeling van het contact met je gids(en). Voor de ontwikkeling van je creativiteit.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Alexandriet Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie ALEXANDRIET Voor hulp bij het één worden in jezelf, voor heling van het zelf. Hulp bij het accepteren van de kanten in jezelf die je afwijst, waardoor heelwording mogelijk wordt. Voor het creëren van innerlijke vrede.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Amazoniet Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie Amazoniet  Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie AMAZONIET Fysiek regenererend, reinigend, bv na een ziekte of een operatie. Harmoniseert de hormoonhuishouding. Bij huid, zenuw en hoofdklachten. Ontspannend en rustgevend.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Amethyst Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie Amethyst  Inhoud 10 cc

Edelsteen Remedie AMETHYST Vergroot jouw geestkracht. Bij spanningen, verslavingen. Bij hoofdzaken, zowel letterlijk als figuurlijk. Voor contact met het hogere. Voor spirituele ontwikkeling.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Amethyst/Calciet Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie Amethyst/Calciet  Inhoud 10 cc

Edelsteen Remedie AMETHYST/CALCIET Deze prachtige combinatie wordt ons kant en klaar geleverd door Moeder Natuur: in veel amethystgeoden bevinden zich vaak ook enkele calcietkristallen. Waar amethyst staat voor het hogere, staat calciet voor het aardse, het stoffelijke. Deze remedie ondersteunt het groeien, het ontwikkelen, het op een hoger plan komen, het vruchtbaar maken van je taak op aarde.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Antimoniet Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie Antimoniet  Inhoud 10 cc

Edelsteen Remedie ANTIMONIET Antipolair. Geeft inzicht in de voors en tegens van situaties. Helpt om de andere kant van de zaak te zien. Verbetert het energetisch contact, op alle niveaus, tussen de chakra’s en optimaliseert zo het energieniveau waarop je je bevindt. Goed voor mensen die last hebben van een te grote gevoeligheid. Werkt aardend. Helpt bij het onderscheid kunnen maken tussen dat wat van jou is en dat wat van buiten komt.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Apatiet, Blauw Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie APATIET, BLAUW Voor hulp bij heling en genezing, bij het spreken en het uiten.

€ 12,25
Edelsteen Remedie Apatiet, Geel Inhoud 10 cc

Edelsteen Remedie APATIET, GEEL Voor hulp bij het vrijmaken van woede en frustraties. Maakt de weg vrij voor liefde, naar jezelf en anderen.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Apatiet, Groen Inhoud 10 cc

Edelsteen Remedie APATIET, GROEN Om met liefde te kunnen werken, aan jezelf, aan je werk hier op aarde. Om goed te incarneren, er te zijn.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Apophylliet, Groen Inhoud 10 cc

Edelsteen Remedie APOPHYLLIET, GROEN Voor het ontwikkelen van liefdevolle vriendelijkheid. Helpt om te kunnen handelen vanuit een diep gevoel van mededogen.
€ 12,25
Edelsteen Remedie Apophylliet, Wit Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie Apophylliet, Wit  Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie APOPHYLLIET, WIT Om meer contact te kunnen maken met je hart, je gevoel en de zachte kant van je persoonlijkheid. Goed voor mensen die te veel denken, piekeren of te rationeel zijn. Brengt evenwicht en harmonie. Brengt licht en positiviteit. Werkt helend op klachten als gevolg van lichamelijk en geestelijk misbruik. Verlichtend en helend bij depressieve klachten. Activeert het gevoelsleven.

€ 12,25
Edelsteen Remedie Aquamarijn Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie AQUAMARIJN Brengt harmonie tussen het voelen en het denken. Versterkt je mediamieke talenten. Stimuleert persoonlijke groei. Helpt om je makkelijker te kunnen uiten. Versterkt het keelgebied.

€ 12,25
Edelsteen Remedie Aragoniet, Blauw Inhoud 10 cc

Edelsteen Remedie ARAGONIET, BLAUW Verheldert, verduidelijkt, intensiveert en heeft een positieve invloed op het dromen. Kan herinneringen oproepen aan je kindertijd. Kan negatieve herinneringen helpen verwerken en de positieve kant daarvan naar voren brengen. Wat hebben die negatieve ervaringen jou in positieve zin gebracht?
€ 12,25
Edelsteen Remedie Aragoniet, Bruin Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie ARAGONIET, BRUIN Sterk aardend, doorstroming verbeterend, waardoor blokkades opgeheven kunnen worden.

€ 12,25
Edelsteen Remedie Aragoniet, Paars Inhoud 10 cc
Edelsteen Remedie Aragoniet, Paars  Inhoud 10 cc

Edelsteen Remedie ARAGONIET, PAARS Voor het geaard zijn bij spiritueel en helend werk.
€ 12,25