Top

Drinkwater Set

14,75

KRISTAL DRINKWATERSET
 
 
Voor het op eenvoudige wijze energetisch opladen van je drinkwater

 
Door de manier waarop ons drinkwater wordt behandeld raakt dit energetisch uit balans, of zelfs energetisch ‘dood’. Uit onderzoek is gebleken dat de energetische lading van water zeer beïnvloedbaar is. Gebleken is dat allerlei omgevingsfactoren een verregaande invloed hebben. Baanbrekend onderzoek op dit gebied is verricht door Masaru Emoto. Ook het water uit sommige filtersystemen heeft zijn beperkingen. Ongewenste stoffen worden er uit gefilterd, maar ook de gewenste stoffen!
 
Om water met dergelijke beperkingen weer smakelijk en levendig te maken kun je de
Kristal Drinkwatersetvan De Stralende Zon gebruiken. Deze set bestaat uit 2 soorten kristallen: Bergkristal en Topaas. Bergkristal werkt zuiverend en geeft het water een hogere energetische lading. Bovendien werken Bergkristal en Topaas samen wat betreft het stimuleren van lever en nieren, zodat je lichaam zich van ongewenste stoffen kan ontdoen. Het geheel werkt bevorderend op een goede geestelijke en lichamelijke conditie. Daarnaast geeft de Topaas het water een heerlijke, zachte smaak.
 
Gebruiksaanwijzing: Doe de kristallen in een glazen karaf en zet deze op een plek waar er daglicht op kan vallen. Door de instroom van lichtenergie geven de kristallen kristalenergie af aan het water. Na een uur of drie is het water opgeladen en proef je het resultaat. Als je na het gebruik de karaf meteen weer bijvult heb je onbeperkt de beschikking over heerlijk drinkwater.
 
De kristallen in de set zijn onbeperkt houdbaar. Ze zijn al zo’n 85 miljoen jaar oud, dus daar kunnen nog wel een paar jaartjes bij! Wat wel kan is dat de kristallen door omgevingsinvloeden energetisch belast worden en daardoor op een lager niveau gaan uitstralen. Voorbeelden van omgevingsinvloeden zijn b.v. disharmonie tussen de bewoners van het huis waar de kristallen zich bevinden, of dat de karaf met de kristallen zich bevindt vlak bij een plek met veel straling (computers, magnetrons e.d). Als de kristallen energetisch belast zijn geraakt kun je ze reinigen en opnieuw opladen met een Stralende Zon Stenenreiniger.
 
Aanbevolen literatuur: Masaru Emoto: De Boodschap van Water


Product is niet meer leverbaar
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over