Top

Bloesem Remedies Bestellen

Al deze bloesem remedies (zo'n 450 soorten) worden door ons met veel plezier op inspiratieve wijze met de hand bereid. Je kan bij ons ook een persoonlijke remedie laten maken. Wat ook kan is een remedie laten maken van een plant, steen of kristal naar jouw keuze.
Kijk voor meer info op https://www.destralendezon.nl/persoonlijke-producten
De remedies zijn ruim afgevuld. Er zit minimaal 10% meer in dan aangegeven!
Van de meeste foto's is het mogelijk om een vergroting daarvan te bekijken. Klik daartoe op de foto en daarna nogmaals op de foto.
AANBIEDING: 15 BLOESEMREMEDIES NAAR KEUZE WAARVAN 5 GRATIS!
AANBIEDING: 15 BLOESEMREMEDIES NAAR KEUZE WAARVAN 5 GRATIS!
15 bloesemremedies naar uw keuze van
€ 121.50 voor € 81.-
Uw voordeel € 40.50!
Plaats uw bestelling en vul aan het eind daarvan de door u gewenste 15 bloesemremedies in. U kunt enerzijds 15 verschillende bloesemremedies bestellen, anderzijds 15 dezelfde en/of alle variaties daar tussen in.
U kunt deze aanbieding niet combineren met andere korting aanbiedingen!
€ 121,50
€ 81,00
BLOESEMREMEDIE AARDAPPEL (Potato) (Solanum tuberosum) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE AARDAPPEL (Potato) (Solanum tuberosum)  Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE AARDAPPEL (Solanum tuberosum) Voor het op lichamelijk niveau loslaten van blokkades. Als ondersteuning bij ontgifting. Om zelfacceptatie, eigenliefde en daardoor heling tot in de kern van iedere cel van je te laten doordringen.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE AFRIKAAN, GROTE (Tagetes erecta) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE AFRIKAAN, GROTE (Tagetes erecta) Hulp voor onrustige, jengelende, hun draai niet kunnen vindende baby's en kleine kinderen.
Beschermt tegen ongewenste sferen.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE AGRIMONY (Agrimonie)(Agrimonia eupatoria) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE AGRIMONY (Agrimonie)(Agrimonia eupatoria)  Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE AGRIMONY (Agrimonie)(Agrimonia eupatoria) Zorgen achter humoristisch en/of nuttig c.q aangeleerd gedrag verbergen. Allerlei activiteiten verrichten en gedragingen vertonen teneinde confrontatie met je eigen gevoelens te vermijden. Moeite om stil te staan bij de dingen. Vluchtgedrag. Gebruik van drugs, medicijnen e.d.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE ALDER (Alnus viridus crispa) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ALDER (Alnus viridus crispa)  Bij een te oppervlakkige kijk op het leven. Niet kunnen bepalen wat voor jou waar is. Voor een heldere waarneming op alle niveaus. Voor het integreren van voelen en weten, zodat je je levenservaringen optimaal kunt benutten. 
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE ALOË VERA (Aloë vera) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ALOË VERA (Aloë vera)  Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ALOË VERA (Aloë vera) Tegen virussen en schimmels. Bij slecht genezende wonden en ontstekingen. Activeert maag, lever, pancreas en nieren. Voor het opdoen van nieuwe vitali¬teit wanneer men zich opgebrand of uitgeput voelt. Bij agressiviteit en woede.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE ALPINE LILY (Sierra Tijgerlelie)(Lilium Parvum) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ALPINE LILY (Sierra Tijgerlelie)(Lilium Parvum) Voor een volledige, vreugdevolle acceptatie van je vrouw zijn. Bij een te abstracte of te mentale beleving van je vrouwelijke identiteit. Voor als je niet goed met je lichaam verbonden bent. Bij vervreemding en/of afwijzing van je vrouwelijke organen.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE ALRUIN (Mandragora officinarum) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ALRUIN (Mandragora officinarum)
Als hulp bij het verwerken van oude pijnen. Voor het krijgen van nieuwe inzichten.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE AMARANT (Spleen Amaranth)(Amaranthus dubius) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE AMARANT (Spleen Amaranth)(Amaranthus dubius) Bij uitputting, wanhoop. Voor wanneer je er geen gat meer in ziet.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE ANDOORN, MOERAS (Stachys palustris) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ANDOORN, MOERAS (Stachys palustris)  Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ANDOORN, MOERAS (Stachys palustris) Bij hulpeloosheid en onmacht. Bij problemen om voor jezelf te kunnen zorgen, om je thuis te kunnen voelen in onafhankelijkheid. Als hulp bij de verwerking van karmische problemen. Deze remedie versterkt alle andere Bloesemremedies in hun karmische werking (Zie ook HEERMOES remedie).
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE ANEMOON, BOS (Anemone nemorosa) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ANEMOON, BOS (Anemone nemorosa)  Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ANEMOON, BOS (Anemone nemorosa) Hulp bij het loslaten van het ego, voor hulp bij het dienstbaar zijn. Om te kunnen genieten van het ‘kleine’. Voor hen met een te hoog ambitieniveau. Voor als je op je tenen loopt. Voor het vinden van balans en vrede in jezelf.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE ANGELSWORD (Engelenzwaard)(Lobelia gibbosa) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ANGELSWORD (Engelenzwaard)(Lobelia gibbosa) Deze remedie dient om je eigen spirituele waarheid te bereiken door je door verwarring en desinformatie heen te helpen. Ze helpt je het niveau van waarheid te onderscheiden in gechannelde boodschappen. Deze remedie maakt het mogelijk toegang te krijgen tot je gaven die ontwikkeld zijn in vorige levens en zo deze te kunnen herwinnen.

€ 8,10
BLOESEMREMEDIE ARGANBOOM (Argania spinosa) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ARGANBOOM (Argania spinosa) Voor hulp bij het omgaan met de buitenwereld. Als hulp bij het (re)socialiseren. Bij allergie. Bij klachten als gevolg van ingehouden woede.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE ARNICA (Valkruid/Wolverlei)(Arnica montana) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ARNICA (Valkruid/Wolverlei)(Arnica montana) Voor hulp na hevige schrik of na een traumatische ervaring. Om goed in je eigen energie te blijven. Helpt om de verbinding te handhaven met je hogere zelf. Arnica kan goed gebruikt worden als eerste hulp remedie.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE ASPEN (Ratelpopulier)(Populus tremula) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ASPEN (Ratelpopulier)(Populus tremula)  Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE ASPEN (Ratelpopulier)(Populus tremula) Voor hulp om via angst en onzekerheid bij gevoel en bewustzijn te komen. Bij onverklaarbare angsten, onbestemde hinderlijke voorgevoelens.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE AVOCADO (Persea americana) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE AVOCADO (Persea americana) Voor beter functioneren van het zenuwstelsel. Bij zware geestelijke inspanning. Goed voor het geheugen. Deze remedie wordt aanmerkelijk versterkt door hem te combineren met vitamine B6 en/of Element Remedie MAGNESIUM. Vergroot de vingergevoeligheid bij massage, zowel bij de therapeut als bij de cliënt en voorkomt het uitwisselen van negatieve sferen. Zuivert je van emotionele spanningen en heft deze op. Ondersteunt de ontwikkeling van telepathie, intuïtie en de bekwaamheid om aura's te zien
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE BABY BLUE EYES (Bosliefje)(Nemophila menziesii) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE BABY BLUE EYES (Bosliefje)(Nemophila menziesii) Om je thuis te voelen op deze wereld, je goed te voelen bij jezelf. Je geliefd te voelen door en verbonden met de spirituele wereld. Bij onzekerheid, cynisme, wantrouwen, arrogantie en dominantie.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE BAMBOO ORCHID (Arundina bambusifolia) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE BAMBOO ORCHID (Arundina bambusifolia) Deze bloesemremedie bezielt je zelfvertrouwen en je geloof in jezelf. Gedurende langere tijd innemen om je te bevrijden van karmische blokkades.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE BANAAN (Musa acuminata) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE BANAAN (Musa acuminata)  Inhoud 10 cc
BLOESEM REMEDIE BANAAN (Musa acuminata) Bij te grote emotionaliteit. Bij een te grote betrokkenheid bij mensen of zaken. Om ruimte te kunnen geven aan vastzittende woede. Om ruimte te kunnen nemen voor jezelf.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE BANKSIA ROBUR (Banksia littoralis) Inhoud 10 cc
BLOESEM REMEDIE BANKSIA ROBUR (Banksia littoralis) Voor mensen die gewoonlijk erg dynamisch zijn. Helpt om een tijdelijk verlies van energie en enthousiasme, veroorzaakt doordat men opgebrand is door frustratie of door ziekte, te overwinnen. Geeft energie, plezier en interesse in het leven.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE BASILICUM (Basil)(Ocimum basilicum) Inhoud 10 cc

BLOESEM REMEDIE BASILICUM (Basil)(Ocimum basilicum) Voor de integratie van seksualiteit en spiritualiteit. Bij gefrustreerde seksualiteit. Voor het vrijmaken en acceptatie van seksualiteit. Bij conflicten in relaties over seksuele en emotionele kwesties.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE BAUHINIA (Lysiphyllum cunninghamii) Inhoud 10 cc

BLOESEM REMEDIE BAUHINIA (Lysiphyllum cunninghamii) Bij weerstand om te veranderen, starheid, ergernissen. Om open staan voor nieuwe opvattingen en ideeën. Voor ontvankelijkheid en openheid van geest.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE BEECH (Beuk)(Fagus sylvatica) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE BEECH (Beuk)(Fagus sylvatica)  Inhoud 10 cc
BLOESEM REMEDIE BEECH (Beuk)(Fagus sylvatica) Om meer uit te kunnen gaan van je eigen kracht. Voor mededogen, vergeving, aanvaarding en zelfaanvaarding. Voor een goede aarding. Voor orde in je geest. Bij neiging tot overmatig kritiseren, arrogantie en onverdraagzaamheid. Bij weinig begrip hebben voor anderen, zich bovenmatig storen aan anderen. Bij teveel aandacht voor negatieve zaken. Dit kan uiteindelijk leiden tot inertie, verharding en eenzaamheid.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE BEEMDKROON (Field Scabious)(Knautia arvensis) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE BEEMDKROON (Field Scabious)(Knautia arvensis)  Inhoud 10 cc
BLOESEM REMEDIE BEEMDKROON (Field Scabious)(Knautia arvensis) Voor sensitieve, “overgevoelige” mensen. Geeft een goede aarding en doorstroming. Daardoor ontstaat er een goede afvoer van hetgeen op je afgekomen is. Je blijft uiteraard sensitief. Dat is een talent! Geeft rust in je hoofd en aan je emoties.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE BERK, RUWE (Betula pendula) Inhoud 10 cc
BLOESEMREMEDIE BERK, RUWE (Betula pendula)  Inhoud 10 cc
BLOESEM REMEDIE BERK, RUWE (Betula pendula) Voor hulp bij het ondernemen van nieuwe en/of problematische zaken. Voor hulp bij groei en bewustwording. Voor het omzetten van problemen in uitdagingen. De berk verzacht emotionele en psychische pijnen. Kan goed aangewend worden als eerste hulp bij psychische en emotionele problemen. Voor meer zelfacceptatie, eigenliefde en innerlijke vrede.
€ 8,10
BLOESEMREMEDIE BILLY GOAT PLUM (Planchonia careya) Inhoud 10 cc
BLOESEM REMEDIE BILLY GOAT PLUM (Planchonia careya) Bij een afkeer van seksualiteit en/of een afkeer van je geslachtsorganen. Voor zelfacceptatie en het vrijmaken van je seksuele energie. Bij moeilijk genezende emotionele wonden.
€ 8,10