Top

Bloesem Remedies Info

BLOESEMREMEDIES

ZACHTE MIDDELEN MET EEN DIEPGAANDE WERKING

 

Deze bloesemremedies worden in Nederland met de hand vervaardigd
uit natuurzuivere grondstoffen.
 

 

De Stralende Zon Bloesem Remedies worden door mij op inspiratieve wijze bereid. Met behulp van o.a. dryaden stel ik mij in verbinding met het wezen van de betreffende plant. Dit wezen ervaar ik als een specifieke energie, een trilling. Deze trilling wordt aangebracht in een speciale daar toe bereidde draagvloeistof.

Het verschil met andere bloesemremedies ontstaat voornamelijk door de wijze van preparatie.
Door toevoeging van een speciaal hiertoe samengestelde edelsteentinctuur wordt de werking van de remedies verdiept. Wat je hierdoor, naast heling, mede kunt verwachten is bewustwording van de achterliggende oorzaken van de klachten.

Dit biedt je de mogelijkheid om met deze oorzaken aan de slag te gaan om zo tot een fundamentele oplossing te komen.
 


Blauw Glidkruid


Tevens is er in de remedies, middels een inspiratief procedé, een sleutel ingebracht die het energieniveau van deze bloesemremedies meer in overeenstemming brengt met het menselijk energieniveau, waardoor de energie van de gebruikte remedie directer kan inwerken binnen jouw systeem. Dit brengt voordelen met zich mee. Normaal verliest een bloesemremedie na inname veel van z'n energie aan het slaan van de brug tussen de energieniveau's van plant en mens. Deze energie blijft nu behouden waardoor De Stralende Zon Bloesemremedies krachtig, langdurig, maar ook snel kunnen inwerken.        
Ik zie deze wijze van prepareren niet als een verbetering van bestaande bloesemremedies, maar als een uitbreiding van de mogelijkheden binnen de bloesemtherapie. Snel, langdurig of krachtig kan soms nuttig zijn, maar is niet altijd beter!
De remedies staan vermeld op alfabetische volgorde met de in het Nederlands taalgebied meest gangbare naam.
 

GEBRUIK


De standaard dosering is 2x daags één druppel puur of vermengd met wat water  innemen. De eerste druppel bij voorkeur 's morgens direct na het ontwaken innemen, met in gedachten daarbij, in positief gestelde termen, de reden waarom je dit inneemt en wat je jezelf in relatie hiermee toewenst.
De tweede druppel op dezelfde wijze innemen, maar dan 's avonds zo kort mogelijk voor het slapen gaan. Je kunt die 2 druppels ook toevoegen aan een glas water en daar verdeeld over de dag slokjes van nemen. Voor een persoonlijke dosering geniet het echter de voorkeur te (laten) testen middels pendelen, kinesiologie e.d., eventueel de aanwijzingen te volgen van jouw therapeut/ hulpverlener of gebruik te maken van jouw intuïtie.
 Gele Lis zaadvorming

                                                                                                    
Een testtechniek gebruiken lijkt mij van groot belang, aangezien je met een dergelijke techniek een remedie kunt koppelen aan de oorzaak van een klacht, zonder hiervan weet te hoeven hebben.
Combinaties onderling of met andere middelen, ook allopathische, zijn goed mogelijk.
De Stralende Zon Bloesemremedieszijn geen medicijnen. Het zijn hulpmiddelen die jou tot steun zijn bij het proces waarin je verkeerd.
 
Een nadeel van het ‘omschrijven’ van de werking van een bloesemremedie is dat mensen de neiging hebben een remedie uit te zoeken middels z’n omschrijving. Het woord omschrijving kan je zeer letterlijk nemen.                                                                                                                                   
Het schrijft er ‘omheen’, maar is feitelijk niet kernachtig. Bovendien zegt zo’n omschrijving niets over jouw persoonlijke omstandigheden. Als voorbeeld: neem 10 mensen met hoofdpijn. Verdiep je in de achtergrond van elk van hen en de kans is groot dat je 10 verschillende redenen hebt voor hoofdpijn. Waar slaat dan een remedie op waarvan de bijgaande tekst stelt dat die geschikt zou zijn tegen hoofdpijn?                                                                                                                                                       
Ook hier wil ik nadrukkelijk stellen; gebruik je intuïtie of een testtechniek en vertrouw daar op.
Lees, als je dit aanspreekt, niet van tevoren waar de uitgeteste remedie voor zou zijn. Zo wordt het mogelijk onbevangen waar te nemen wat het middel je brengt. Later kun je dan eventueel kijken waar het middel volgens de bijgaande tekst, dus onder andere volgens de ervaringen van anderen, voor dient.          
 Pompoen


De Stralende Zon Bloesemremedieskunnen ook verdampt worden om in b.v. een ruimte -en de daarin eventueel aanwezige personen- de sfeer te beïnvloeden. Dit kan desgewenst ook samen met een etherische olie. Ook kunnen ze in de aura verdampt worden. Hiertoe kan je enige druppels van één of meer remedies op de voeten en/of rond de enkels smeren waarna je rustig enige minuten blijft staan, zodat de remedie door je aura omhoog kan wervelen.
Op de huid aanbrengen is ook mogelijk, b.v. bij voetreflexologie, het verbinden van meridiaanpunten, bij chakra-blokkades enz. Wat je ook kan doen met De Stralende Zon Bloesemremedies is ze vermengen met een massageolie.
Koel en donker en zover mogelijk van stralingsbronnen vandaan bewaard, kan de houdbaarheid van De Stralende Zon Bloesemremedies vanaf het moment van levering gesteld worden op minimaal 10 jaar.                                      
 
 

   Een flesje bloesemremedie heeft een inhoud van 10 cc (ca 220 druppels).Gewone Ossentong