Top

Baby Producten

Baby Badzout Ontspannend Inhoud 250 cc
Baby Badzout Ontspannend  Inhoud 250 cc
Met Babybadzout van De Stralende Zon, dat bestaat uit een mengsel van zuiver steenzout met etherische olie, kun je je baby heerlijk verwennen. Ook als je baby huilt of onrustig is brengt dit badzout het kleintje tot rust. Voor baby's met buikkrampjes werkt het badzout eveneens zeer ontspannend! Het gebruik is eenvoudig: maak een (lekker warm) badje klaar en voeg hier 2 tot 3 eetlepels Babybadzout aan toe. Samen in bad kan ook! Pas in dat geval de dosering aan.
Inhoud ca: 250 cc. Buiten bereik van kinderen houden en niet geschikt voor consumptie!

 

€ 8,10
Baby massage olie Met de hand gemaakt 100 cc
BABY MASSAGE OLIE
Een milde olie, met onder andere de etherische olie van lavendel en sinaasappel, waarmee je je baby kunt vertroetelen. Als je baby onrustig is of niet gemakkelijk kan inslapen masseer dan zijn voetjes en enkeltjes met deze olie in. Ook heerlijk voor grote mensen!


€ 10,40
Baby etherische olie (mengsel) 10 cc
BABYOLIE: Door deze zacht geurende olie te verdampen kun je een rustige en ontspannende sfeer voor je baby creëren, maar ook voor de ouders! De etherische oliën, waaruit dit mengsel is samengesteld, worden gewonnen middels stoomdestillatie uit verse bloemen en planten.

€ 7,15
Lavendel Mt. Blanc etherische olie 10 cc
LAVENDEL Mt. Blanc: Een lavendel met een fijne, zachte geur. Ontspannend, rustgevend, opwekkend en in balans brengend. Om te verdampen bij je baby.

€ 6,05
Sinaasappel etherische olie
SINAASAPPEL: Een fruitige, heerlijk geurende, omhullende en ontspannende olie. Om te verdampen bij je baby.

€ 4,10