Top

Himalaya Zout

Himalayazout roze grof 1000 gram
Himalayazout roze grof  1000 gram
Kristalzout uit het Himalayagebergte, Pakistan.
Ongeraffineerd en natuurzuiver
Verrijkt het lichaam met 84 mineralen en sporenelementen.

Himalayazout is de hoogwaardigste vorm van natuurzout. Het ondergaat geen enkele chemische behandeling. Dit minstens 250 miljoen jaar oude oerzout heeft al zijn mineralen en sporenelementen in volkomen zuivere vorm behouden.

Zoutmythe
Himalayazout geldt in het gebied van herkomst, de zuid-westelijke Himalaya, van oudsher als bijzonder kostbaar en geneeskrachtig. Volgens de overlevering stamt het uit de tijd van de schepping van hemel en aarde uit het oerwater. Diep in het binnenste van de Himalaya werd oerwater tot zoutkristal waarin scheppingskracht is opgeslagen.

Herontdekking 
De zoutmythe blijkt wonderwel overeen te stemmen met moderne kennis. Het leven is ontstaan in het water, de zogenaamde oersoep. De oersoep of oerzee bevatte de bouwstoffen van het leven, de elementen waaruit ook ons lichaam nog steeds bestaat. Himalayazout is afkomstig uit opgedroogde delen van de oerzee. Het bevat de levenselementen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding. 

Waarom zout?
Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water en zout. Zout is onmisbaar voor het lichaam. Geen gedachte, geen emotie, geen activiteit zonder zout. 
Niet elk zout is even gezond. Zo bestaat keukenzout alleen uit de elementen natrium en chloor (natriumchloride) en is er een antiklontermiddel aan toegevoegd (magnesiumcarbonaat) en soms jodium. 

Waarom Himalayazout?
Himalayazout bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. De bouwstenen van het leven zijn in dit oerzout bewaard gebleven. Himalayazout is met zijn rijkdom aan elementen een elixer dat door de natuur zelf is samengesteld.
Himalayazout is onbeperkt houdbaar. Zout trekt van nature water aan. Bewaar het op een droge plaats.
€ 3,85
Himalaya Zout Wit fijne korrel Inhoud ca 375 gram
Himalaya Zout Wit fijne korrel  Inhoud ca 375 gram
Zeer zuiver energierijk steenzout, gewonnen uit oeroude afzettingen hoog in het Himalaya gebergte. Uitstekend alternatief voor het, energetisch gesproken, 'dode' keukenzout en ook voor het tegenwoordig allang niet meer schone zeezout.
€ 3,75
Himalaya Zout Multimineraal fijn Inhoud ca 345 gram
Himalaya Zout Multimineraal fijn  Inhoud ca 345 gram
Dit zout komt uit een andere mijn dan het Himalaya Zout Wit. Deze kwaliteit verenigt een hoog energetisch niveau met een ongekend groot aantal verschillende mineralen (ca 80).
Het mooie is dat deze mineralen zich als sporenelementen in het zout bevinden, waardoor ze zeer goed door het lichaam worden opgenomen.
Bij mineralentekorten en/of zware fysieke of geestelijke inspanning is dit zout ideaal. Gebruik het naar behoefte. Je kunt er mee koken en het als tafelzout gebruiken.
Heeft je lichaam moeite met het opnemen van mineralen dan ik je aanbevelen de inname van dit zout te combineren met De Stralende Zon Bloesemremedie ‘Postelein’. Deze remedie vergroot het vermogen van het lichaam om mineralen op te nemen. Neem iedere keer wanneer je dit zout inneemt, ongeacht de wijze waarop, 2 druppels van deze remedie in.
€ 3,75