Top

De Geheugenbijbel v. G. Small

  • De Geheugenbijbel v. G. Small
5,00

Iets vergeten doen we allemaal wel eens, een naam, een telefoonnummer, de suiker als we boodschappen doen - en dat verergert naarmate we ouder worden.
Volgens dr. Gary Small, werkzaam bij de universiteit van Californië in Los Angeles (UCLA), kunnen we heel makkelijk ons geheugen trainen met nieuwe oefeningen en andere onderdelen van zijn programma voor hersenfitness.
In dit boek presenteert hij dit programma voor het eerst aan een groot publiek. De geheugenbijbel is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Nu kunt u onmiddellijk de conditie van uw hersenen verbeteren. Want met deze wetenschappelijke informatie weten wij beter hoe we geheugenverlies kunnen voorkomen en onze hersenen fit kunnen houden. Een van zijn methoden is kijk, kiek en combineer. Deze eenvoudige techniek, mits dagelijks toegepast, bevordert uw geheugen aanzienlijk, in slechts korte tijd. Het zijn drie stappen
1. Kijk: neem actief en bewust waar wat u wilt onthouden;
2. Kiek: maak er een voorstelling van waar beweging in zit;
3. Combineer: combineer de kiekjes met elkaar. De gezondheid van onze hersenen is van even groot belang als een goede lichamelijke conditie. Het programma van geheugentraining en mentale 'aerobics' uit dit boek verbeteren uw geheugen en helpen uw hersenen nog lang fit te blijven.

Recensie(s)


Geheugenverlies is iets waar iedereen vroeger of later te maken mee krijgt. In een tiental hoofdstukken laat de schrijver zien hoe dit geheugenverlies kan worden geminimaliseerd. In de eerste plaats is dit te voorkomen door het geheugen met allerlei oefeningen te trainen. Daarnaast is het belangrijk om stress te vermijden, fit te worden door hersenaerobics en om de geheugenvaardigheden uit te bouwen. Vervolgens zijn gezond voedsel, een gezonde levensstijl en een juist medicijngebruik belangrijk om de hersenfunctie te beschermen. Een goede organisatie van leven en werk vergroot het geheugenvermogen. Tot slot volgt een samenvatting van alle hoofdstukken. Geschreven voor een breed publiek, dat geinteresseerd is in het menselijk geheugen, met veel praktische voorbeelden en oefeningen.


Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code