Top

Maak van een mug geen olifant in de liefde v. R. Carlson

  • Maak van een mug geen olifant in de liefde v. R. Carlson
4,25

In deze moderne en gehaaste maatschappij zetten we de liefde vaak op de laatste plaats. We hebben geen tijd om nieuwe contacten aan te gaan en nemen niet genoeg tijd om bestaande relaties goed te onderhouden. Iedereen maakt zich wel eens zorgen om zijn relatie. De vraag is of je wat met deze zorgen doet. Anders kunnen frustraties, hartzeer, woede of onzekerheid tussen jullie in komen te staan.

Maak van een mug geen olifant in de liefde! leert je je geliefde met nieuwe ogen te bekijken, niet overspannen te reageren op kritiek en oude geschillen bij te leggen.

Kortom: 100 nuttige tips voor geluk in de liefde.

Recensie(s)


De ondertitel van dit boek is de beste omschrijving van de inhoud. Het zijn honderd verhaaltjes van gemiddeld drie bladzijden waar wijze en liefdevolle tips in worden gegeven om de liefde te bevorderen en in stand te houden. Ieder verhaaltje heeft ook een eigen titel, zoals 'Houd u verre van een ultimatum', 'Wacht tot de bui is overgewaaid', 'Leer om uzelf te lachen' enzovoort. Iedere dag een lezen of eventueel aan je geliefde voorlezen lijkt een goede gewoonte om de kwaliteit van je relatie hoog te houden. De verhaaltjes lezen prettig en zijn geschikt voor een breed publiek. Richard Carlson is in Amerika erg bekend; dit boek is samen met zijn vrouw geschreven met de bedoeling om je niet door kleinigheden te laten afleiden en om nieuwe moeiteloze manieren te ontdekken om elkaar te koesteren en lief te hebben. Uitgegeven in een klein formaat; het boek ligt prettig in de hand. 


Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code